Terug naar overzicht

5 tips voor een liefdevolle Valentijnsdag

Het duurt nog even, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van Valentijnsdag. 14 februari is de uitgelezen dag om je geliefde, familie of beste vrienden in het zonnetje te zetten. Te laten weten dat je van haar/hem/hen houdt. Hoe? We hebben wel wat tips voor je.

Lekker uit eten
Uit eten is altijd een goed idee, maar op Valentijnsdag kun je eens goed uitpakken. Door te dineren bij ‘ons’ sterrenrestaurant, bijvoorbeeld. Of met een uitgebreide high tea. Genoeg toffe horeca in ons centrum om er iets speciaals van te maken.

Een museumbezoek
Samen naar het kasteel en daarna door de kasteeltuin dwalen, dat is toch het toppunt van romantiek? En als jullie dan toch op de culturele toer zijn kunnen jullie meteen door naar Museum Helmond, Het Speelhuis of De Cacaofabriek.

Staycation
Als je dat etentje nou eens combineert met een museumbezoek én een filmpje pakken in de bioscoop, dan heb je toch gewoon een weekendje weg? En daarbij hoort een overnachting in een hotel. Maak er een mini-vakantie in eigen stad van. Hartstikke leuk!

Een romantische wandeling maken
Een mooie wandeling kan ook heel romantisch zijn. Zeker als je tegen zonsondergang op pad gaat. Zonsopgang kan natuurlijk ook, maar of je je geliefde daar nu heel blij mee maakt? En omdat het fris is moeten jullie elkaar wel lekker warm houden. Handjes vast, dus.

Indoor picknick
Vind je het leuker om gewoon thuis te blijven? Organiseer dan een indoor picknick. Sla je sneukelwaar in bij verschillende delicatessenwinkels. Nootjes, chocola, broodjes, kaasjes én een fles goede wijn of champagne. Lekker!