Terug naar overzicht

7 x Valentijnscadeaus waarmee je punten scoort

We helpen je er graag aan herinneren dat het komende maandag alweer Valentijnsdag is. Oeps, vergeten? Dit weekend heb je nog alle tijd om de stad in te duiken en een cadeau te vinden waarvan het hart van je geliefde harder gaat kloppen. En alle tips zijn gewoon in Helmond te doen en te verkrijgen. Handig!

Sieraden
Diamonds are a girl’s best friend, zo leerde Marilyn Monroe ons in de jaren 50. Nu hoef je het niet zó bont te maken, een mooi sieraad (voor vrouwen en mannen!) heb je in alle soorten en maten. Vraag je wel een bonnetje? Want een sieraad is natuurlijk ook wel heel persoonlijk.

Chocolade of ander sneukelwaar
Ja ja, een enorm cliché. Maar toch is chocolade echt iets waar je iemand over het algemeen een groot plezier mee doet. Voor de niet-chocoladeliefhebbers kun je altijd uitwijken naar hartig sneukelwaar, zoals een borrel- of bierpakket.

Leesvoer
Er zijn ontzettend veel boeken geschreven over de liefde en over hoe je je relatie nóg beter maakt. Ook leuk zijn de invulboeken als ‘Waarom ik van je hou’. Aan de hand van een heleboel vragen schrijf je uiteindelijk een ultieme liefdesverklaring.

Dagje wellness
Tijdens een dagje wellness kunnen jullie samen helemaal ontspannen. Aangezien je nergens aan hoeft te denken hebben jullie alle aandacht voor elkaar. Een dagje wellness is eigenlijk een ieniemini vakantie.

Giftcard
Als je het echt niet weet of als je zo’n type thuis hebt zitten dat alles al heeft, dan kun je altijd nog uitwijken naar een cadeaubon. Natuurlijk wel een echte Hellemond Gift die bij veel lokale ondernemers in te wisselen is.

Romantisch etentje
Ook zo’n cadeau dat het altijd goed doet is een romantisch etentje bij jullie favoriete restaurant. Op sommige plekken serveren ze zelfs een speciaal valentijnsmenu. Zorg er wel voor dat je op tijd reserveert, want dit zal een populair cadeau zijn.

Lingerie
Oeh la la! Durf jij het aan om een mooi lingeriesetje of zijden boxershort uit te zoeken voor jouw wederhelft? Spiek thuis in de wasmand wel even welke je maat je precies moet hebben. Met dit cadeau zit jij de 14e gebakken.