9x de leukste cadeaus voor Valentijn!

14 februari is dé dag waarop ieder jaar de liefde gevierd wordt. Ben jij geen held in het uitkiezen van hét perfecte cadeau? Dat geeft niet! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een geweldig cadeau voor jouw Valentijn. We hebben een aantal Valentijn cadeau tips voor zowel mannen als vrouwen voor je op een rijtje gezet.

Valentijns boeket

Met een bos bloemen zit je altijd goed. Dit cadeau wint geen prijs voor zijn originaliteit maar het is wel een cadeau waar je altijd punten mee scoort!

Chocolade

Hier kunnen we heel kort over zijn. Wil je jouw geliefde blij maken, koop dan chocolade! Een doosje heerlijke bonbons of een goede reep chocolade. Altijd goed!

Warme sjaal/handschoenen

Met het huidige weer een ontzettend handig cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Super relevant!

Snowboots

In dezelfde categorie als de vorige. Is jouw Valentijn iemand die (ook deze tijd) graag buiten komt dan komen sneeuwschoenen erg goed van pas.

Lekker luchtje

Een lekker luchtje doet het eigenlijk altijd goed! Dit is wederom een cadeau die zowel voor mannen als vrouwen leuk is om te krijgen. Weet jij wat het favoriete geurtje van jouw Valentijn is?

Lunch of diner

Liefde gaat door de maag, dus een lekkere lunch of diner gaat er altijd wel in. Uiteraard bestel je de lekkerste gerechten via Helmond Eet Lokaal.

Borrelpakket of tapasplank

Wil je lekker chillen met jouw liefje dan is een borrel of tapasplank misschien wel wat voor jou. Uiteraard ook te bestellen via Helmond Eet Lokaal.

Goed boek

In deze tijd waarop we vooral thuis moeten blijven is er eigenlijk geen beter moment om een boek cadeau te doen. Het lastige van boeken is natuurlijk wel dat het ontzettend smaak gebonden is. Ga dus even goed na welk boek je koopt en laat je adviseren.

Mooie sieraden

Sieraden zijn tegenwoordig niet alleen maar voor vrouwen. Met een mooi armbandje kun je tegenwoordig ook een hoop mannen blij maken. Een erg goed cadeau voor Valentijn!

Wees op Valentijn lief voor elkaar. Bestel jouw cadeau bij een van de lokale ondernemers. Vanaf vandaag kun je d.m.v. Click & Collect jouw cadeau ook ophalen bij jouw favoriete winkel.

 


Alle berichten