Terug naar overzicht

Blue Monday? Niet met deze tips

Na onderzoek blijkt dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich een beetje treurig voelen. Waarom? Goede voornemens blijken niet te lukken, de vakantie lijkt nog héél ver weg, het is bij het opstaan ’s ochtends nog donker én het is gewoon maandag natuurlijk. Hieronder wat tips die je beter laten voelen. En het mooie: alles wat je hiervoor nodig hebt kun je verkrijgen in het centrum.

Kleur bekennen
Van kleuren word je vrolijk, dat is een feit. Een goede reden om een nieuwe kleurige garderobe aan te schaffen voor de lente. Je kunt het maar alvast in je kast hebben hangen. In het centrum vind je meer dan genoeg kledingwinkels waar jij je hart op kunt halen. 

via GIPHY

Comfort food
Vandaag heb je hét excuus om jezelf te verwennen met alles wat je lekker vindt. Chocolade, taart, kaasjes, dips en chips. Of laat eens een lekkere burger bezorgen. Kun jij lekker onder je dekentje op de bank blijven liggen terwijl je je lievelingsserie kijkt

via GIPHY

Bloemen
Een bos bloemen zorgt meteen voor fleurigheid in huis. Leuk om iemand anders blij mee te maken (van blije gezichten knap je zelf ook meteen op), maar je kunt natuurlijk ook jezelf trakteren op een verse bos.

via GIPHY

Met een boek in bed of de bank
Verwen jezelf met een nieuw boek waar je je helemaal in kunt verliezen. Dat kan zo heerlijk zijn! Kopje thee en die chocolade erbij en zo kom jij de avond wel door. In het centrum zijn verschillende boekhandels te vinden die je kunnen adviseren.

via GIPHY

Wellnessmomentje
Lekker badderen, daar knapt een mens van op. Heb je geen bad? Dan maak je er toch een spa-avondje van? Claim de badkamer en ga helemaal los met maskertjes, de scrubborstel en allerlei crèmepjes.

via GIPHY