Terug naar overzicht

De 21e editie van de Kasteeltuinconcerten in Helmond staat voor de deur!

Yes! We mogen binnenkort weer genieten van de Kasteeltuinconcerten in Helmond! Gedurende acht weken op de vrijdagen van 7 juli tot 25 augustus zullen er verschillende goede bands optreden tijdens de kasteeltuinconcerten. Dit jaar op twee verschillende podia. En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis!

Ook dit jaar belooft het een prachtige variatie aan muziekgenres te worden. Het hoofdpodium biedt meerdere topacts, waaronder diverse landelijk bekende tribute bands zoals Brucified (Bruce Springsteen), Stevie Wonder Tribute en Abba Tribute. Naast het hoofdpodium keert PodiumTwee dit jaar terug, beter dan ooit tevoren. Het programma op dit podium richt zich voornamelijk op lokale en regionale bands. Zoals altijd zijn er zitplaatsen beschikbaar bij dit podium.

Ook zullen er dit jaar weer diverse lokale foodtrucks aanwezig zijn tussen de duiventorens, samen met een sfeervol terras. Tegenover het kasteel zijn er voldoende punten om munten te kopen en uitgebreide toiletvoorzieningen beschikbaar. Een van de nieuwe toevoegingen dit jaar is een unieke cocktailbar naast de duiventoren, waar heerlijke zomerse cocktails en gin-tonics geserveerd worden op een terras.

En wat is een stadsevenement zoals de Kasteeltuinconcerten zonder een spetterend en opvallend programma? Met veel enthousiasme heeft Stichting Helmond City Events inmiddels het geweldige programma voor het hoofdpodium van deze 21e reeks aangekondigd!

PROGRAMMA

HOOFDPODIUM
07/07 – PROOST! – ALLROUND COVER / FEEST
14/07 – CAPITAL S – SOUL, DISCO EN FUNK
21/07 – BRUCIFIED – BRUCE SPRINGSTEEN TRIBUTE
28/07 – THE NIGHT FLIGHT – NON-STOP HIGH ENERGY MASH-UP COVER EN FEESTBAND
04/08 – STEAM SISTER – ALL-GIRL EN ALL-ROUND MASH-UP COVERBAND
11/08 – DE HEEREN VAN AEMSTEL BAND – NEDERPOP
18/08 – STEVIE WONDER TRIBUTE | TRIBUTE
25/08 – ABBA TRIBUTE – TRIBUTE

PODIUMTWEE
Dit jaar kunnen we uitkijken naar een fantastisch programma op PodiumTwee. Binnenkort zal de organisatie Stichting Helmond City Events meer informatie over de line-up bekendmaken via de website en sociale media. De optredens op PodiumTwee beginnen elke week om 19:30 uur, en de bar opent om 19:00 uur zodat je alvast kunt genieten van een drankje voorafgaand aan de live muziek.

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond kun je vinden www.kasteeltuinconcerten.nl. Ben jij er ook weer bij dit jaar?

Fotografie door De Vaste Clique

Fotografie door De Vaste Clique

Fotografie door De Vaste Clique