De vijf van – Bastiaan Rijken

Bastiaan kun je kennen als bedrijfsleider, inkoper en kapper van Vincenzo. Een ontzettend uniek concept waar je schoenen en kleding kunt kopen, maar ook je haren kunt laten knippen en gezelligheid een biertje kunt doen. Bastiaan werkt al ruim 7 jaar met veel passie bij Vincenzo. Die passie deelt hij ook voor het centrum. Geboren in Eindhoven, maar op jonge leeftijd naar Helmond verhuisd en momenteel woonachtig in Brandevoort. Daarnaast organiseert Bastiaan komende zondag de gezelligste knipmarathon ooit! Hij en zijn collega Sami gaan 12 uur lang klanten knippen en alle opbrengsten gaan naar onderzoek voor de ziekte ALS. Check hier het Facebook event!
1. CAFE

De Jongens

Er hangt hier altijd een lekker sfeertje en ik vind het personeel ontzettend vriendelijk. Als wij op een vrijdag na een koopavond zin hebben een biertje te doen gaan we daarheen. Als wij wat rustiger willen kletsen dan gaan we naar Bobby’s Bar, dit blijft natuurlijk ook een fijn café met leuk interieur.

2. LUNCHROOM

Belloni

Mijn oude buurmeisje met haar vriend! Fantastisch hoe ze in een korte tijd zo lekker gegroeid zijn. Je ziet dat ze alles met passie doen en dat proef je terug in de gerechten. Nick en Janneke, het is altijd fijn om bij jullie een broodje te eten!

3. RESTAURANT

Nastrium – The Backyard

Weliswaar niet in het centrum maar ik kon het niet laten. Ik kies voor de Nastrium want het is hier echt altijd een feestje op je bord. Wat ik fijn vind aan de Backyard is dat het gemoedelijk is en er een ontspannen sfeertje hangt. De prijs-kwaliteitverhouding is top! Vooral het natafelen is altijd heel gezellig met de wijn. Ga zo door Kim en Djailany!

4. EVENEMENT

Knipmarathon ALS bij Vincenzo

Nu maak ik natuurlijk even gebruik van het moment om ons eigen evenement op zondag 28 Juli te promoten. Sami en ik houden 12 uur lang (09:00u tot 21:00u) een knipmarathon om geld in te zamelen voor medisch onderzoek voor de verschrikkelijke ziekte ALS. Een knipbeurt kost € 25,- waarvan uiteraard alle opbrengsten naar de stichting gaan.  Deze dag is er ook meer te doen dan alleen knippen. Ik zou zeggen kom een kijkje nemen zoals vele andere en doneer wat je kunt missen! Het is hartverwarmend dat alle ondernemers in de stad ons willen helpen om deze dag zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen met hapjes, drankjes, smoothies en nog veel meer. Nogmaals bedankt hiervoor!

5. CULTUUR

Kasteel Helmond

Hier mogen wij als Helmonder trots op zijn. Het is een prachtig aanzicht en er worden veel leuke en mooie dingen georganiseerd in en rondom het kasteel. Ik ga hier graag even wandelen want er hangt hier een altijd een relaxed sfeertje. Moet je nagaan dat het kasteel al 700 jaar bestaat!


Alle berichten