De vijf van – Freek Boetzkes

Deze week in ‘De vijf van’ een echte horecaondernemer: Freek Boetzkes. Voor sommige beter bekend als de eigenaar van 33 Good Food en daarvoor het Parlement. Een charismatische man die de wereld heeft gezien maar uiteindelijk altijd weer terug naar Helmond komt. Liefde voor de stad heeft hij zeker. Vandaar dat hij de grootste foto van Helmond in zijn restaurant heeft. Benieuwd naar Freek z’n hotspots? Lees hieronder verder.

1. CAFE

De Kei

De Kei is al 25 jaar een vast adres voor mij. Koud bier, veel gezelligheid, gastvrijheid en muziek op de juiste volume zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond. Dat zit hier wel snor!

2. LUNCHROOM

Lunch & Zo

Een prachtige lunchroom met een fijn terras en een snelle service. Heerlijke lunchgerechten voor een mooie prijs. Voor iedereen die hier nog niet is geweest: een aanrader!

3. RESTAURANT

Rozario & Nastrium

Ik wil er graag twee noemen. Voor mij het beste wat Helmond te bieden heeft op het gebied van fine dining zijn: Rozario en Nastrium. Twee pareltjes waar Helmond trots op mag zijn.

4. EVENEMENT

Kasteeltuin concerten

Op deze avonden ligt er een soort van deken van drukte, gezelligheid en feest over ons centrum. Geweldige avonden waar ik ieder jaar weer graag kom.

5. CULTUUR

Kasteel Helmond

Het kasteel in Helmond en zijn rijke geschiedenis is natuurlijk iconisch aan Helmond. Al 700 jaar oud en nog steeds in volle glorie midden in ons centrum.


Alle berichten