De vijf van – Geert Blenckers

Vorige week zijn we ‘De vijf van” gestart met de gezondste zussen van Helmond. Vandaag gaan we verder met iemand die  veel liefde voor de stad heeft en zich ontzettend hard inzet hiervoor. Je kunt hem kennen van zijn een van de velen evenementen die hij organiseert of een van zijn gezellige kroegen. Onlangs deed hij zelfs mee met de Helmondse maestro, we hebben het natuurlijk over Geert Blenckers! Benieuwd naar zijn favoriete hotspots binnen Helmond? Lees verder!

1. CAFE

Bobby’s Bar

De beste gin & tonics en cocktails haal je natuurlijk bij Bobby’s Bar op de steenweg! Zeven dagen in de week een een fijne sfeer, originele hapjes, drankjes en natuurlijk veel gezelligheid.

2. LUNCHROOM

Kasteelpoort

Restaurant Kasteelpoort heeft een geweldige service en sfeer. Een goede keuken, met goed personeel en wat een ongelooflijk mooie en gezellige locatie! Je kijkt uit op het kasteel, wat wil je nog meer als je lekker aan het lunchen bent?

3. RESTAURANT

De Rozario

Gewoon helemaal perfect, heerlijk kwalitatieve gerechten en amuses. Als ik hier heen gaan trek ik hier direct de hele avond voor uit. Dit is dan echt puur genieten in een ongedwongen sfeer!

4. EVENEMENT

Kasteeltuin concerten

Dit grootste en oudste muziekevenement van Helmond is leuk voor jong en oud en altijd ontzettend sfeervol, doordat het gratis toegankelijk is heeft het een lage drempel. Lekkere drankjes en hapjes, diverse muziekstijlen. Lokale artiesten die een podium krijgen en geweldige locatie met het decor van ons prachtige kasteel, wat wil je nog meer?

5. CULTUUR

Cacaofabriek

Een leuke programmering aan muziekevenementen, films, culturele activiteiten, exposities en nog veel meer. Daarnaast kun je hier ook nog eens lekker ontbijten, lunchen en dineren. Echt wel iets waar wij in Helmond trots op mogen zijn!