De vijf van – Gerard van Hal

Deze week in ‘De vijf van’ wederom een Helmondse ondernemer, we hebben het over niemand minder dan Gerard van Hal! Fotograferen is meer dan alleen zijn vak, het is ook zijn passie. Naast zijn portfolio, is Helmond ook iets waar Gerard ontzettend trots op is. Hij is erg betrokken met verschillende zaken in en rondom het centrum. Genoeg redenen om Gerard even aan de tand te voelen over zijn favoriete hotspots. Lees hieronder verder.
1. CAFE

Lokaal 42

Dit is echt mijn favoriete kroeg in Helmond. Naar mijn mening een kroeg met een duidelijk gezicht die zich goed weet te onderscheiden van al het andere in de stad. Daarnaast hangt er altijd een goede sfeer en is er altijd wel wat te doen!

2. LUNCHROOM

Belloni

Een lunchroom waar alles klopt! Ik noem het altijd een klein pareltje aan de rand van het centrum. De eigenaren zijn ontzettend leuk en de kwaliteit van de producten is ontzettend goed.

3. RESTAURANT

33good food / ROKA

Ik kon écht niet kiezen tussen deze twee! Het is allebei gewoon ontzettend lekker eten! Of is dit té kort? Nou, dan zal ik het nader toelichten. Bij 33good food hebben ze een gevarieerde menukaart met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Naar ROKA ga ik als ik lekker uitgebreid wil eten en zin heb in iets Aziatisch, echt top!

4. EVENEMENT

Lambertushof concerten

Een top evenement op een rustiek eb verstopt plekje in het hartje van het centrum. Drie keer per jaar wordt er een afwisselend evenement van goede kwaliteit neergezet. Deze zondag is het ook weer zover, dan wordt het Classique en Plein Plubic georganiseerd.

5. CULTUUR

JUUDs Foederer

JUUDs Foederer heeft alles voor de kunstenaar. Goede spullen, prachtige ambiance en een vriendelijke deskundige eigenaresse. Wat wil je nog meer als kunstenaar?