De vijf van – Healthy Sisters

In onze nieuwe rubriek genaamd ‘De vijf van’ vragen wij prominente Helmonders naar hun favoriete hotspots binnen Helmond. Voor de aftrap hebben wij niemand minder dan de Healthy Sisters gestrikt. Dit zijn twee zussen afkomstig uit Helmond die met name vloggen over voeding en gezondheid. Je kunt ze o.a. kennen van hun Youtube kanaal, social media, verschillende media optredens en als klap op de vuurpijl wonnen ze in 2017 de publieksprijs van Helmonder(s) van het Jaar. Benieuwd naar de favoriete hotspots van Najima en Rachida? Lees verder!

1. CAFE

Il Primo

Vooral in de zomer een heerlijke plek om lekker aan het water te zitten. Tot nu toe ook de lekkerste ijskoffie die wij in Helmond gedronken hebben. Echt een aanrader!

2. LUNCHROOM

Il Borgo

Onze favoriete lunchroom is zonder twijfel Il Borgo. Bij uitstek de lekkerste salades met gegrilde groenten. Vooral in de zomer wanneer je lekker buiten zit is dit een prachtige locatie. Lekker in het hartje van centrum Helmond.

3. RESTAURANT

ROKA

Bij ROKA moet je zijn voor de kreeft. Dit is de meest smaakvolle kreeft die wij ooit geproefd hebben!

4. EVENEMENT

Weekmarkt

Als klein meisjes gingen wij met onze ouders al mee naar de weekmarkt. Dat zijn wij eigenlijk tot heden nog steeds nog blijven doen. Voor een mooi prijsje groenten en fruit scoren. In ons boek hebben we ook beschreven hoeveel plezier wij van deze markt hebben.

5. CULTUUR

Het Speelhuis

Voor de leukste voorstellingen gaan we het liefst naar het Speelhuis. We hebben daar al verschillende mooie voorstellingen gezien. Daarnaast hebben we daar ook onze oorkonde gekregen voor ‘’Helmonder(s) van het jaar’’. Daar zijn we nog steeds trots op!