Terug naar overzicht

Dit is waarom je het WK voetbal in Helmond kijkt

Trek je oranje t-shirt of trui maar uit de kast, want Nederland speelt komend weekend in de kwartfinales van het WK tegen Argentinië. En waar kun je dat beter kijken dan in Helmond? Lekker op de fiets in eigen stad. Wij hebben de leukste bars en cafés – met grote schermen – voor je op een rij gezet!

Gemoedelijke en gezellige sfeer in Helmond centrum

De afgelopen weken speelde Oranje verschillende wedstrijden tijdens het WK voetbal in Qatar. Tijdens en ook na de wedstrijden was het druk én gezellig in het centrum van Helmond. De café’s hadden veel aanloop en er hing een gemoedelijke sfeer. Dat belooft veel goeds voor komend weekend!

Wanneer en hoe laat?

In de kwartfinales speelt Nederland op vrijdag 9 december om 20.00 uur tegen Argentinië.

Locaties en acties

Op meerdere locaties in het centrum kun je de wedstrijd live bekijken op grote schermen binnen (en bij een aantal café’s ook buiten op een verwarmd terras) én worden er ludieke WK acties georganiseerd. Een overzicht:

Bascule: schenkt een elftal bier voor €25 en serveren onbeperkt gratis snacks.
De Borrelbar: raad jij in welke minuut de eerste goal wordt gescoord? Dan win je 10 gratis bier. Ook is er speciale WK-shot voor €2,50. Scoort het Nederlands elftal? Dan betaal je tot 5 minuten na het doelpunt €1 voor het WK-shot.
Café Franske en Café de Kapper: serveren gratis hapjes tijdens de wedstrijd en na de wedstrijd is het feest met een dj & zanger.
Muziekcafé Helmond: wie er het leukst uitgedost uitziet, krijgt een borrel tijdens de rust.
Barkeet: speciaal voor niet-voetballiefhebbers is er ‘Geen (voet)BAL aan!’. Geen voetbal, wel gratis balspellen: poolen, bumperpoolen, tafelvoetbal en shuffleboard. Ben jij er de hele wedstrijd van het Nederlandse elftal? Dan krijg je €5,- speeltegoed! Reserveer vooraf een tafel.

Vervolgwedstrijd

Stel dat Nederland wint vrijdag, tegen wie spelen ze daarna? Dan spelen ze tegen de winnaar tussen Japan/Kroatië en Brazilië/Zuid-Korea. Het is nu nog niet duidelijk wie dat gaat zijn. Maar eerst moet Nederland zien te winnen aankomende vrijdag, fingers crossed!

Input

Weet jij nog een leuke locatie of WK actie in Helmond die ontbreekt in ons overzicht? Laat het ons weten! Stuur een bericht naar info@helmondcentrum.nl.