Terug naar overzicht

Dit moet je weten over de Kasteeltuinconcerten

De kasteeltuinconcerten mogen dit jaar 20 kaarsjes uitblazen. En daarom zijn er – om dit jubileum te vieren –  geen zeven concerten, maar acht. Elke vrijdag van 8 juli tot en met 26 augustus zijn er concerten van verschillende artiesten in allerlei muziekgenres op twee podia.

Je kunt er vanuit gaan dat het elke week weer een topfeestje wordt, met muziekstijlen die variëren van rock, salsa en nederpop tot aan tribute en tophits van nu. Inmiddels is de hele line-up bekend en die liegt er niet om. Van Nederlandstalig, reggae, soul en blues: alles komt voorbij. Benieuwd? In onderstaand document kun je het hele programma bekijken. Handig!

Volledige programma Kasteeltuinconcerten 2022

Het terrein is dit jaar niet afgezet, dus de hele kasteeltuin is beschikbaar. Kun je eens een rondje lopen rondom het kasteel. Het plein is omgedoopt tot food court waar je lekkere hapjes kunt scoren. Niet alleen hapjes, maar uiteraard ook drankjes. En met dat gegeven in het achterhoofd is het misschien slim om met de fiets te komen. Er worden extra fietsenstallingen geplaatst op het terrein, en stalling Kasteel Traverse is uiteraard ook geopend.

Afterparties

Elke week is de bar vanaf 19.00 uur geopend tot 23.00 uur. Om 19.30 beginnen de eerste optredens op het tweede podium en vanaf 20.30 kun je swingen voor het hoofdpodium. Ben je na 23.30 uur nog lang niet uitgedanst? Er zijn afterparties bij onder andere het Muziekcafé, Lokaal 42, Bobby’s Bar, Grand Cafe De Vijfhoeck en in het Havengebied.

En het mooiste: de kasteeltuinconcerten zijn nog steeds gratis toegankelijk. Gooi die heupen maar alvast los!

Plattegrond