Evenementen augustus 2018

evenementen HM

Kasteeltuinconcerten
Een reeks van zeven zomeravonden in de Kasteeltuin van Helmond. Van Nederlandstalig, pop tot aan salsa, de Kasteeltuinconcerten zijn voor ieder wat wils. Gratis toegang voor jong en oud!

3 augustus – Massada
Massada staat vrijdag op het hoofdpodium van de Kasteeltuinconcerten! Om 19.00 uur is de horeca geopend. Wie de naam Massada hoort, weet al snel waar het over gaat: Latijns-Amerikaanse ritmes en percussierock overgoten met een Moluks sausje. Massada is bekend van hun eigen hits, waaronder Latin dance, Arumbai en Sajang é en zijn inmiddels al meer dan dertig jaar actief op de binnen- en buitenlandse concertpodia. Jong of oud, een ieder die een Massada concert bezoekt wordt aangestoken met latin-fever.

Lokaal talentenpodium: Evy van Rossum + No Fake Acoustic

Aanvang lokaal talentenpodium: 19:30 uur
Aanvang hoofdpodium: 20:30 uur

10 augustus – Band with benefits
Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en riemen vast! Gewapend met ingenieuze medleys en hun aanstekelijke enthousiasme vuurt Band with Benefits de vetste hits aller tijden op je af, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper.

Lokaal talentenpodium: SANDER JANSSEN + SHE’S ON MARS

Aanvang lokaal talentenpodium: 19:30 uur
Aanvang hoofdpodium: 20:30 uur

17 augustus – This is Jackson
This Is Jackson, een energie groep dansers en muzikanten, neemt je mee langs de grootste hits van Michael Jackson. Ze treden in de verlichte voetstappen van Billie Jean, staan face to face tijdens Beat It, Moonwalken als zombies uit het graf tijdens Thriller en hopelijk krijgen we eindelijk te horen of Annie okay is. Groots. Visueel. De Jackson moves. De muziek. ‘This is Jackson’ heeft het allemaal.

Lokaal talenten podium: THE FLORESMEN + COLOR CHANGING EGG

Aanvang lokaal talentenpodium: 19:30 uur
Aanvang hoofdpodium: 20:30 uur

19 augustus – Custom Car Meeting
Muziekcafé – chevy club en Lokaal 42 presenteren de Custom Car Meeting. Van 12:00 uur tot 21:00 uur in Helmond Centrum. Met Classic Custom Cars en Live Rock ‘N Roll muziek.

Koopzondag 26 augustus – Oosterse zomermarkt
Een zomermarkt in Oosterse sferen, met hapjes, drankjes, lekkernijen, demonstraties en live muziek.
Winkels geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Zondag 26 augustus – Beachvolleybal Event op het Havenpark
Op zondag 26 augustus is de eerste editie van Beach Volleyball Event op het Havenpark in Helmond. Stichting Helmond City Events organiseert in samenwerking met de horeca een gezellig toernooi voor iedereen. Schrijf je nu in met je team via info@helmondcityevents.nl

Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. inschrijfgeld is €12,50 per persoon, inclusief een lekkere afsluitende BBQ voor het hele team! Je kan je inschrijven tot en met 10 augustus. Roep een club bijeen en schrijf je in!

 


Alle berichten