Aankomende evenementen

evenementen HM

Cacao aan de kade 22 april

Wil jij genieten van muziek, theater, workshops, proeverijen, films, en veel nieuwe dingen ontdekken? Zet maandag 22 april (Tweede Paasdag) dan vast in je agenda, want Festival Cacao aan de Kade strijkt weer neer, in en om de Cacaofabriek. Voor meer info klik hier.

Koningsfeesten Helmond 26 & 27 april

Op 26 en 27 april 2019 vieren we in Helmond Koningsnacht en Koningsdag onder de noemer Koningsfeesten Helmond. Twee dagen lang heel veel te doen voor jong en oud in Helmond Centrum en daaromheen. Slingermarkt, sport en doe plein, kindervrijmarkt, diverse dans, musical en muziekpodia en nog heel veel meer. Het programma presenteren we de komende tijd via diverse kanalen. Voor meer info klik hier.

Helmond live 4 t/m 30 mei

Een gratis, laagdrempelig en sfeervol muziekevenement met buiten- en binnenpodia, lokale en regionale bands, acts en DJ’s. Heerlijk genieten van gratis live muziek op podia op de Kasteellaan, Havenweg, Steenweg en het Havenplein. De ene week draait het om funk en soul dan weer om nederpop en 80/90’s met bands uit de regio. Voor meer info klik hier.

Sweet Sugar Party 26 mei

Maak kennis met de verschillende hapjes die gegeten worden na een dag vasten tijdens de Ramadan. Op 26 mei zijn de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Niemand minder dan de Healthy Sisters hebben heerlijke Marokkaanse hapjes bereid die de bezoekers kunnen proeven. Meer info volgt.

Drakenbootfestival 14 t/m 16 juni

Teams strijden tegen elkaar alsof hun leven ervan afhangt tijdens het Drakenbootfestival. In traditionele Drakenboten gaan zij de strijd met elkaar aan op het kanaal van Helmond. Foodtrucks, muziek en vermaak. Gratis toegang voor jong en oud. Voor meer info klik hier.

Ibiza markt 30 juni

Een markt geïnspireerd op de hippie markten van Ibiza. Een hippie markt waar circa 70 moderne hippies, originele hippie en bohemian producten aanbieden. De markten vinden plaats in culturele steden, op stadsstranden en hippe hotspots en worden ook in combinatie met meerdaagse festivals opgezet. Voor meer info klik hier.

Beeldig Helmond 30 juni

Kunstenaars zullen deze koopzondag live te werk gaan en een kunstwerk maken uit mergel. De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00. Meer info volgt.

Kennedymars Live 6 juli

Kennedymars Someren komt van 6 op 7 juli 2019 weer door het centrum van Helmond. We maken er in het hele horecagebied in Helmond Centrum weer een prachtig feestje van onder de noemer Kennedymars Live! Er staan weer een aantal podia aan de route met overal weer top artiesten on stage. Voor meer info klik hier. 

Kasteeltuinconcerten 5 juli t/m 16 augustus

Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van ons prachtig verlicht middeleeuws kasteel. De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer maken de Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement. Voor meer info klik hier.

 


Alle berichten