Halloweentocht Helmond Centrum

Op vrijdag 26 oktober organiseren we weer de jaarlijkse Halloweentocht in het centrum en dit jaar vieren we ons eerste lustrum! De Halloweentocht staat dit jaar in het teken van “De wraak op de kattenmeppers”. Katten nemen wraak op de Helmonders omdat ze vroeger jarenlang gemept werden. Als straf is er een vloek uitgesproken en zijn belangrijke personen veranderd in dieren. De kinderen kunnen de vloek opheffen door alle letters te verzamelen die in de etalages,  bij deelnemende ondernemers, zijn verstopt en op aanwijzing van één van de dieren die in het centrum rondlopen.  Natuurlijk is er onderweg ook wat lekkers te krijgen voor de kinderen 😊.

Is de puzzel compleet, de vloek opgeheven  en leveren de kinderen de plattegrond aan het einde van de tocht weer in, dan krijgen ze nog iets lekkers en maken ze kans op een mooie prijs t.w.v. €50,-.

Ook aan de allerkleinste is er gedacht: Er worden spannende verhalen voorgelezen in Blikkie de voorleesbus en kunnen er lampionnen beschilderd worden bij Juud’s Foederer (Smalle Haven).

Vrijdag 26 oktober, starten tussen 18.00-19.00 uur bij de  VVV/Bieb, Watermolenwal 11 Helmond.

Deze Halloweentocht wordt mogelijk gemaakt door de ondernemers uit Helmond Centrum.


Alle berichten