Het centrum krijgt drie nieuwe restaurants!

Ondanks de zomervakantie is er alsnog reuring in het centrum. Zo hebben drie restaurants bekend gemaakt dat ze zich gaan vestigen in het centrum van Helmond. Los van deze drie gaat sushirestaurant Mojo van de Havenweg naar de hoek van de Markt verhuizen. Benieuwd welke nieuwe restaurants ons centrum gaat krijgen? Lees hieronder verder.

Deftige Aap

De deftige aap is een bierbrouwerij, restaurant en winkel. Hier serveren ze zelf gebrouwen bier, je kunt er een heerlijke maaltijd bestellen en in de bijhorende winkel kun je zelfs bier kopen om mee naar huis te nemen. De Deftige Aap gaat in september open.

Izumi

Helmond krijgt een nieuw sushirestaurant: Izumi. Dit sushi & grill restaurant is al gevestigd in Venlo, Weert en Roermond. De eigenaar verwacht begin 2020 zijn deuren te kunnen openen aan de Zuid Koninginnewal.

Dominicaans restaurant (naam nog onbekend)

Over dit restaurant is momenteel nog het minst bekend. Het enige wat voor nu nog bekend is, is dat het om een Dominicaanse restaurant gaat en dat deze zich gaat vestigen aan de Speelhuisboulevard.