Terug naar overzicht

Koningsdag & Koningsnacht in Helmond Centrum

Koningsdag bands

Heb jij al plannen voor Koningsnacht & Koningsdag op woensdag 26 en donderdag 27 april? In Helmond centrum is er uiteraard weer van alles georganiseerd voor jong én oud!

Koningsnacht

Op woensdagavond 26 april (Koningsnacht) is er voor alle leeftijden genoeg te doen in het bruisende centrum van Helmond. Overal buiten in het centrum kun je verschillende podia vinden met muziek van de beste artiesten en DJ’s. Zo vind je op de steenweg een dance area met niemand minder dan The Partysquad, Vato Gonzales, DJ Bram en DJ Franky Franklin! Maar ook op het havenplein gaat het los, want de feestband Lijn 7 is hier om een echt feestje te maken. Fan van Queen, André Hazes of toch K3? Hier komt echt van alles voorbij! En zelfs als het feest buiten voorbij is, kun je nog de kroeg in duiken, want de cafés in het centrum van Helmond hebben tijdens Koningsnacht geen sluitingstijd!

Koningsdag

Als je nog energie over hebt na Koningsnacht is er tijdens Koningsdag op donderdag 27 april in het centrum van Helmond ook weer een gezellig druk programma. Deze dag zal er zoals gewoonlijk weer een slingermarkt, kindervrijmarkt, verenigingenplein en kinderplein zijn. Ook hebben we dit jaar een springkussenfestival op het havenplein, dat is een bezoekje dus meer dan waard!

Verder zullen er op het havenplein gedurende dag verschillende bands optreden. De Medlies trappen af en zorgen voor sfeer en gezelligheid vanaf de eerste minuut! Later volgen onder andere live bands Haggleslag en Bgenda. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt via https://www.koningsfeestenhelmond.nl/.

Kortom, er valt genoeg te beleven tijdens Koningsdag & -nacht in Helmond centrum! Of je nu van dansmuziek, feestbands of springkussens houdt, er is voor ieder wat wils. En goed nieuws: toegang is beide dagen gratis! Kom dus gezellig langs en geniet van het feestelijke programma.