Terug naar overzicht

Last minute cadeau ideeën voor de Kerst

Kerst staat bijna voor de deur! Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau? Wij hebben een paar leuke winkels – met mooie cadeaus – in Helmond centrum voor je op een rij gezet. Hier vind je gegarandeerd iets om je dierbare mee te verrassen!

Bij De Kadowinkel slaag je gegarandeerd!

Bij Impression De Kadowinkel slaag je gegarandeerd. Ze hebben het allemaal: van tassen tot kaarsen en kandelaars en van servies tot babyspulletjes, maar ook lekkernijen om te drinken en te eten. Heb je een kleine portemonnee? Ook dan kun je hier terecht. Ze verkopen ook cadeaubonnen, mocht je niet kunnen kiezen!

Heerlijk (na)tafelen met Coenen Tafelcultuur

Wil je je dierbare een cadeau geven voor een mooi gedekte tafel? Zoals servies, glaswerk of bestek? Dan ben je bij Coenen Tafelcultuur aan het juiste adres! Ook voor eersteklas pannen, koks- en keukenmessen of ander keukengerei. Zo wordt ontbijt, lunch of diner iedere dag een waar feest!

JUUDs heeft alles op kunstgebied

Bij JUUDs Foederer kun je terecht voor hoogwaardige teken- en schildermaterialen: van verf, penselen, inkten tot papier en opbergmaterialen. Verder vind je hier originele ansichtkaarten, prachtige prenten en unieke keramiek producten. Maar ook een bijzondere collectie vulpotloden en pennen, kaarsen en keramiek kandelaars en een enkel (kinder)kunstboek.

Unieke sieraden vind je bij Dafne

Wil je extra uitpakken? Geef dan een sieraad cadeau! Persoonlijker kan bijna niet. Bij Dafne vind je handgemaakte, unieke sieraden uit eigen atelier. Denk aan ringen, armbanden, kettingen, hangers, oorsieraden en horloges van zilver of goud.

Ruik lekker met Impression Geurwinkel

Bij Impression Geurwinkel vind je alles op het gebied van (huis)geuren en leuke cadeautjes. Denk aan: geurstokjes, geurkaarsen, geurverstuivers, diffusers, olies en oliebranders. Maar ook parfum, zelfs voor je stofzuiger- en auto! Ze verkopen ook cadeaubonnen, mocht je niet kunnen kiezen!