Terug naar overzicht

Lekker lunchen tijdens Pasen in Helmond!

Het is alweer bijna Pasen! Zondag 9 en maandag 10 april is er op veel plekken in Helmond een speciale lunch of brunch georganiseerd tijdens Pasen. Bijvoorbeeld bij…

Proeverij de Bank

1e en 2e Paasdag is er een paasproeverij bij proeverij de Bank! Deze Paasproeverij wordt aan tafel geserveerd met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Lekker! Reserveren kan via https://debankproeverij.nl/reserveer-proeverij-de-bank/.

JUUDs Foederer HAL van Creatie

Hier kun je een Zorgeloos Zoete paasbox bestellen. Lekkere zoete hapjes en taartjes waar je je vingers bij aflikt. Meer van het hartige? Op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag kun je hier ook terecht voor een paaslunch. Diverse kleine broodjes, quiche, een soepje; smullen! En het mooi: alle gerechtjes zijn plant-based. Je kunt je box/lunch reserveren via https://www.juudsfoederer.nl/

Kasteelpoort

Op 1e Paasdag kun je ook bij de Kasteelpoort lunchen met een écht Pasen menu. Voor de kinderen is er ook een speciaal menu samengesteld. Een echte delicatesse! Reserveren kan via https://www.kasteelpoort.nl/.

Gastrobar de Kade

Bij Gastrobar de Kade heeft het keukenteam een aantal heerlijke tastings samengesteld speciaal voor Pasen. Klinkt goed toch? Reserveren kan via https://dekade-helmond.nl/reserveren/.

Il Borgo

Voor een heerlijke paaslunch 1e en 2e Paasdag ben je bij Il Borgo aan het goede adres. Heerlijk op z’n Italiaans! Reserveren kan door te mailen naar winkel@ilborgo.nl of bellen naar 0492-537715.

Deftige Aap

Op eerste en tweede Paasdag hebben ze bij de Deftige Aap een echte paaslunch georganiseerd. De lunch wordt gezellig geserveerd op een plank waardoor het een shared paaslunch wordt! Reserveren kan via https://www.deftigeaap.nl/.

De Traverse

Voor een Paas familiebrunch op 1e Paasdag mét de Paashaas kun je terecht bij De Traverse. Een super leuke optie voor de hele familie! Reserveren kan door te mailen naar events@traversehelmond.NL of bellen naar 0492-370111.

Hotel West-Ende

Als je zin hebt in een heerlijk luxe Paasbrunch buffet op 1e Paasdag kun je ook gezellig aanschuiven bij Hotel West-Ende. Een heerlijke manier om Pasen mee te beginnen! Reserveren kan via https://www.westende.nl/.

Wacht niet lang met reserveren, want vol = vol!

Namens Helmond Centrum wensen wij iedereen alvast hele fijne Paasdagen!