Ondernemers (in spé) opgelet: tweede Franchise-event op dinsdag 12 november

De gemeente Helmond organiseert, in samenwerking met Centrummanagement, dinsdagavond 12 november voor de tweede keer een franchise-event in het Speelhuis. Negen franchisegevers presenteren zich daar aan enthousiaste, potentiële franchisenemers. Alle personen die interesse hebben om franchisenemer in Helmond te worden zijn welkom en kunnen zich die avond oriënteren.

Het event wordt georganiseerd om het winkelaanbod in het centrum een kwaliteitsimpuls te geven, als aanvulling op het bestaande horeca- en winkelaanbod. Negen ketens hebben interesse om zich te vestigen in Helmond en zijn op zoek naar ondernemers die de formule willen exploiteren in het centrum van Helmond. De franchiseondernemers die aanwezig  zijn: Plenty Parts, Topslijter, Kippie, The Tosticlub, Wayback Burgers, Daisy’s ice, coffee & more, Bistro Gossimijne, Bakkertje Bol en Coffee Fellows.

Naast de bovengenoemden franchiseondernemers zullen ook 155 Help een Bedrijf en de Kamer van Koophandel aanwezig zijn. Zij staan klaar om (startende) ondernemers te adviseren over het succesvol opstarten en houden van een onderneming.

Ook franchise-ondernemer worden?

Kom dan 12 november 2019 naar het Franchise-event in het Speelhuis. Hier kunt u vrijblijvend kennismaken met de negen franchisegevers. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.


Alle berichten