Terug naar overzicht

Ontdek Helmond in de Kerstvakantie: Tips voor Uitjes

De kerstvakantie is het perfecte moment om samen met vrienden en familie gezellige uitjes te plannen. Gelukkig is er in ons centrum genoeg te doen voor de hele familie. Hier zijn enkele tips om jouw vakantie onvergetelijk te maken:

1. Barkeet: Waar ontspanning en sensatie samenkomen

Breng een bezoekje aan Barkeet! Verken spelenderwijs het uitgebreide drankaanbod of drinkenderwijs het gevarieerde spelaanbod! Houd je meer van zingen tijdens de karaoke, of een potje flipperkasten? Ook dan ben je bij Barkeet aan het juiste adres!

2. Ted’s Arcade: 900 m2 puur vermaak

Ted’s Arcade is een waar paradijs van 900 m2 gevuld met vermaak voor jong en oud. Neem de uitdaging aan en wie weet win jij de #JACKPOT op een van de vele spelautomaten. Een bezoek aan deze gamehal staat garant voor plezier voor iedereen!

3. Winterkasteel Helmond: Betoverende kerstsfeer in de grootste waterburcht

Van 23 december tot 7 januari wordt het prachtige kasteel in Helmond omgetoverd tot Winterkasteel Helmond. Laat je betoveren door de sfeervolle decoratie, gezellige lichtjes en winterse muziek. Het is de ideale bestemming vol mooie verhalen voor een magisch uitstapje tijdens de kerstvakantie. Voor tickets en meer informatie, bezoek de website van het museum: Winterkasteel Helmond.

4. Pathé Helmond: Familiefilms op het grote scherm

Breng quality time door met het gezin bij Pathé Helmond. Geniet van de nieuwste films, waaronder “Wonka,” “The Hunger Games,” of “Masha en de Beer.” Het volledige aanbod aan films vind je op de website: Pathé Helmond.

5. HomeComputerMuseum: Een reis door de geschiedenis van thuiscomputers

Voor een interactief en educatief uitje, bezoek het HomeComputerMuseum in Helmond. Dit museum van meer dan 1000 m² neemt je mee door de geschiedenis van thuiscomputers, van de allereerste modellen tot moderne varianten. Ontdek diverse ruimtes ingericht in de stijl van verschillende tijdperken, gevuld met accessoires van die tijd. Een dag van herkenning en plezier, en een leerzaam uitje voor jong & oud!

Of je nu houdt van spelletjes, historie of film, er is voor elk wat wils in onze gezellige stad. Plan je uitjes en maak van deze vakantie een periode vol plezier en bijzondere ervaringen!