Patricia Bennebroek is Moeder van het jaar 2017!

De Moeder van het jaar 2017 viert het leven!

Terwijl de klanken van het carillon van de Lambertuskerk over het Helmondse centrum neerdaalden, werd er in de Kerkstraat al vroeg in de ochtend hard gewerkt voor de verkiezing “Moeder van het jaar 2017”. Op het podium werden de mooie bossen bloemen en rode rozen klaargezet voor de genomineerden van de “Moeder van het jaar 2017” verkiezing.

De jury had er een harde dobber aan; een keuze maken uit de voorgedragen moeders, dochters, schoonmoeders en oma’s. De emotionele, liefdevolle, humoristische en hartverwarmende verhalen maakten het voor de jury erg moeilijk om de “Moeder van het jaar 2017” te kiezen. Uiteindelijk zijn er tien moeders genomineerd en in het zonnetje gezet op het podium in de Kerkstraat. Tijdens de persoonlijke verhalen van de familie van de genomineerde moeders liepen de spanningen hoog op en vloeiden de tranen rijkelijk van blijdschap en emotie. Eigenlijk verdienden al deze moeders deze titel, maar er kan er maar één de winnaar zijn…. De titel werd dit jaar uitgereikt aan Patricia Bennenbroek. Patricia is getrouwd met Remco en de trotse moeder van twee knappe meiden: Linn en Bo. Samen hebben zij een mooi levensmotto: Game On…. Vier het leven! Linn en Bo hadden een groot spandoek gemaakt voor hun moeder om te laten zien dat zij enorm trots op haar zijn.

Patricia werd uitgenodigd om met haar gezin een rondrit te maken door het centrum, waar ruim 30 ondernemers prachtige cadeaus persoonlijk aan Patricia overhandigden. Onder de muzikale begeleiding van Papa Dré en een heerlijk zonnetje werden er rode rozen uitgedeeld aan de moeders in het centrum en werd het onverwachts een feestelijke dag voor Patricia. “Wat een geweldig mooie dag! Wat ben ik verwend. Echt serieus… met mijn mond vol tanden! DANK JE WEL”.

De overige genomineerde moeders werden ook in het zonnetje gezet en kregen allemaal een goed gevulde goodiebag en grote bos bloemen mee naar huis.

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door ondernemers in Helmond centrum, vrijwilligers Helmond Marketing en Helmond Marketing Centrummanagement.

 


Alle berichten