Terug naar overzicht

Voorjaarskermis 2024 in Helmond: vrijdag 15 maart t/m zondag 24 maart

KERMIS HELMOND

Yes, de Voorjaarskermis is terug in Helmond van 15 tot en met 24 maart 2024! Het centrum van de stad wordt weer omgetoverd tot een speelparadijs met attracties, lekker eten en gezelligheid.

Wat kun je verwachten

Topattracties: Van reuzenraden tot snelle achtbanen, we hebben het allemaal! Durf jij de Fly Zone aan, die je tot wel 55 meter hoog laat vliegen? Of kies je liever voor de spannende Eclipse, met zijn indrukwekkende hoogte van 48 meter?

Attracties voor iedereen: Voor de kleintjes hebben we schattige draaimolens en voor de waaghalzen zijn er adrenaline-pompende attracties zoals de Turbo Polyp!

Smullen geblazen: Neem een pauze van het draaien en zwieren en trakteer jezelf op lekkere hapjes en drankjes. Van zoete suikerspinnen tot hartige snacks, er is voor ieder wat wils!

Programma vol actie: Naast de attracties hebben we een tof programma vol activiteiten. Denk aan schminken, live muziek en zelfs ontmoetingen met coole mascottes!

Praktische info

Openingstijden: Elke dag open van 13:00 tot middernacht, behalve op vrijdag 15 maart, wanneer we om 17:00 uur van start gaan na een prikkelarme kermis van 13:00 tot 17:00 uur.

Wegafzettingen: Van 11 maart tot 26 maart zijn bepaalde straten in het centrum afgesloten voor verkeer vanwege de kermis. Plan je route dus slim!

Kom langs en geniet samen met ons van de Voorjaarskermis in Helmond! Voor meer info en het volledige programma, check www.helmondkermis.nl.