Terug naar overzicht

VVV Informatiepunt is verhuisd naar boekhandel De Ganzenveer in Helmond

Vanaf maandag 3 april kunnen inwoners en bezoekers van Helmond voortaan terecht bij het nieuwe VVV Informatiepunt in boekhandel De Ganzenveer aan de Oude Aa 49. Het voormalige informatiepunt in de bibliotheek heeft na meer dan 12 jaar plaatsgemaakt voor een shop-in-shop in de boekhandel.

Bij het nieuwe informatiepunt kunnen bezoekers nog steeds terecht voor toeristische informatie, cadeaukaarten, fiets- en wandelkaarten, plattegronden en streekproducten. Het aanbod van verschillende arrangementen, zoals stadswandelingen door het centrum van Helmond, blijft uiteraard bestaan. De medewerkers geven je graag advies over de omgeving en helpen je op weg. Zo kun je bijvoorbeeld een stadswandeling boeken die je langs alle street art in het centrum voert. Op deze manier kun je als toerist in eigen stad genieten van alles wat Helmond te bieden heeft! Het nieuwe VVV Informatiepunt is centraal gelegen in het winkelgebied van Helmond en is ook op zondag geopend.

Al met al is het nieuwe VVV Informatiepunt in Helmond een mooie toevoeging aan het winkelgebied en een waardevolle bron van informatie voor toeristen en lokale inwoners. Door haar centrale locatie, uitgebreide aanbod en diverse evenementen en activiteiten is het informatiepunt een bezoekje meer dan waard!