Terug naar overzicht

5 winkels die helpen goed voor jezelf te zorgen

Een nieuw jaar is hét moment om vooruit te kijken. Een mooi moment om de balans op te maken. Misschien maak je goede voornemens om beter voor jezelf te zorgen. Wil je letten op je gezondheid en eten: kies je voor voeding of vulling? En wat smeer je op je huid? Wij hebben een overzicht gemaakt met winkels die hierbij helpen. Goed voor jezelf zorgen is de basis van alles.

Ondersteun je lichaam met orthomoleculaire geneeskunde

Wil je je lichaam ondersteunen en goed verzorgen? Bij Terralife vind je alles op het gebied van gezondheid en verzorging: van voedingssupplementen, homeopathie, sportvoeding, afslankproducten, diverse theesoorten, etherische olie tot natuurlijke verzorgings- en afslankproducten. De therapeuten die hier werken hebben ruime kennis van de orthomoleculaire geneeskunde en verdiepen zich in de nieuwste ontwikkelingen. Ze helpen dan ook graag met persoonlijk advies.

Laat je verzorgen en kies voor ontspanning

Wil je jezelf lekker in de watten leggen? En je huid, handen of voeten laten verzorgen? Bij schoonheidssalon Face and Bodycare kun je terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen: van reiniging, scrub, massage, masker en dagverzorging tot gespecialiseerde behandelingen waarbij je je huid laat herstellen en rimpels verfijnen. Ook voor pedicure en manicure kun je hier terecht. Even tijd voor jou en lekker ontspannen!

Gezond zijn en blijven

Wil je gezond zijn en blijven? G&W Gezondheidswinkel is hier al meer dan 25 jaar in gespecialiseerd. Of het nu om afslanken, sportvoeding, natuurlijke cosmetica, gezonde voeding of vitaminen en mineralen gaat, je vindt het hier. Heb je een vraag over een product of wil je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie? De medewerkers geven graag persoonlijk advies.

Drink je gezond met thee

Wil jij lekkere én gezonde thee? Duurzaam, maar niet te duur? Bij Some Tea vind je biologische geteelde kruidenthee, theekristallen en ice tea van eigen land. Het theekristal is een nieuwe manier om thee te drinken en te ervaren: lekkerder, verser en eerlijker. Het theekristal bestaat uit een melange van verse bladeren, kruiden en de beste Nederlandse honing. En door één kopje SomeTea te drinken help je 2 bijen aan een goede kas in Nederland. Drink jezelf gezond en steun de bij!

Op een natuurlijke en evenwichtige manier leven

Bij Holland & Barret, een landelijke keten van gezondheidswinkels, vind je een mix van gezonde en lekkere producten. Denk aan homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten, relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren en gezonde voeding, maar ook leuke cadeau-artikelen.