Terug naar overzicht

(Her)ontdek het centrum van Helmond!

In het centrum van Helmond gebeurt er altijd van alles en dit jaar hebben er al verschillende nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden. Met een aanbod aan nieuwe winkels en verbouwingen, is het centrum van Helmond altijd een gezellige plek waar van alles te beleven valt. In deze blog nemen we je mee langs de recente veranderingen en laten we je kennismaken met de nieuwste hotspots. Of je nu op zoek bent naar unieke winkels, gezellige eetgelegenheden of ontspanning, Helmond Centrum heeft voor iedereen wat!

JUUDS Hal van creatie

Door de verhuizing naar de Kerkstraat is het concept uitgebreid met een ander stuk geschiedenis op de Kerkstraat, namelijk de fotostudio van Gerard van Hal en de lijstenmakerij. Ook schenken ze bij JUUDs Foederer nu echte zuivere koffie en eerlijke thee en serveren ze plantbased  ontbijt & lunch en taartjes. Ga eens langs voor onder andere kleurrijke cadeautjes, kaarten en prenten en neus lekker rond!

Tattooshop Sacred South

De tattooshop Sacred South heeft onlangs een spannende verhuizing ondergaan naar de Smalle Haven. De nieuwe locatie van de tattooshop is een toegankelijke en professionele omgeving, en Sacred South zorgt voor unieke en persoonlijke tattoo-ervaringen.

MIET naar Lieke

Een nieuwe eigenaar voor een geliefde winkel MIET, een bekende winkel in Helmond Centrum, heeft recentelijk een nieuwe eigenaar gekregen: Lieke. Met haar frisse blik en passie voor mode zorgt Lieke ervoor dat de vernieuwde winkel nog steeds erg populair is. Van trendy kledingstukken tot stijlvolle accessoires, Lieke is de vernieuwde winkel die je niet wilt missen tijdens je bezoek aan het centrum.

Restaria op de Markt

Keeskroket heeft een transformatie ondergaan. Het iconische Keeskroket heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan en is nu Restaria geworden. Met een verhuizing naar de Markt heeft Restaria een centrale locatie bemachtigd waar je kunt genieten van heerlijke snacks en maaltijden!

The Wine bar Steenweg

Een nieuwe plek voor wijnliefhebbers. Als je op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen met een goed glas wijn, dan is The Wine bar aan de Steenweg een echte aanrader. Met de opening van deze wijnbar kun je genieten van een uitgebreide selectie wijnen in een sfeervolle ambiance.

Verhuizing VVV

Toeristische informatie bij boekhandel de Ganzenveer aan de oude AA. Ook de VVV van Helmond is verhuisd en is nu te vinden op deze nieuwe locatie. Hier kun je terecht voor toeristische informatie, stadsgidsen en tips om het meeste uit je bezoek aan Helmond Centrum te halen. Ontdek de nieuwe plek van de VVV en laat je inspireren voor je volgende avontuur!

Aluwavu

Aluwavu, praktijk voor holistische therapie dé nieuwe holistische praktijk, zal in september haar deuren openen op Markt 47! Je kunt ook nu alvast een voorproefje krijgen van de betoverende sfeer bij Aluwavu, want bij Tiendas Diferentes op Markt 45A is er al een echte conceptstore gecreëerd. Bij Aluwavu ontdek je betoverende behandelingen, holistische therapie en de meest magische producten die je ooit hebt gezien. Verwen jezelf met een ultieme holistische ervaring!

Propizza & Go

Ook voor de liefhebbers van pizza is er goed nieuws: Propizza & Go heeft zijn deuren geopend in Helmond Centrum. Deze nieuwe pizzazaak biedt een breed aanbod aan heerlijke pizza’s om van te genieten. Voeg Propizza & Go toe aan je lijst van eetgelegenheden om te ontdekken tijdens je volgende bezoek aan het centrum.

Verbouwing Specsavers

Een vernieuwde kijk op Specsavers in Helmond Centrum. De winkel heeft onlangs een verbouwing ondergaan om een nog betere ervaring te bieden aan klanten. Je kunt er zeker van zijn dat de vernieuwde winkel een uitgebreid assortiment aan brilmonturen en professionele oogzorgdiensten biedt.

Vernieuwde ICI Paris

Schoonheid in het centrum! Als je op zoek bent naar beautyproducten en persoonlijke verzorging, dan is de vernieuwde ICI Paris zeker een bezoekje waard. Met een frisse look en een uitgebreid assortiment aan cosmetica en parfums, zorgt ICI Paris ervoor dat je er stralend uit kunt zien en je goed kunt voelen.

Afgelopen half jaar zijn er al veel veranderingen geweest in het mooie centrum van Helmond. Met de recente veranderingen en toevoegingen is er geen beter moment om het centrum opnieuw te ontdekken! Of je nu wilt winkelen, een hapje eten of lekker genieten van een terrasje, het kan allemaal in ons centrum. Vergeet niet om Helmond Centrum te volgen op Facebook en Instagram voor meer informatie en updates over de laatste ontwikkelingen in het centrum.