De vijf van – Mounir Toub

Mounir Toub heeft in verschillende restaurants in het zuiden van het land gewerkt. Hij heeft onder meer samengewerkt met Meesterkoks Margot Reuten en Eugene Swaelen en weet zijn weg in de professionele keuken feilloos te vinden. Je kunt hem als chef aan het werk zien in het programma Grenzenloos Koken bij 24Kitchen.  Daarnaast ook zijn eigen programma Mounir’s Marokko: Een Smakelijk Avontuur en verschillende andere TV verschijningen. Tijd om er achter te komen wat Mounir’s favoriete hotspots zijn!
1. CAFE

Il Primo

Eigenlijk geen omdat ik zelf geen alcohol drink, maar ik doe wel graag een espresso en een lekkere macaron bij Il Primo. Als de kinderen een ijsje nemen dan verwen ik mijzelf daarmee.

2. LUNCHROOM

Lunch en Zo

Als ik de stad in ga om te winkelen dan vind ik het prettig om te lunchen bij Lunch en Zo. Dit komt door de fijne sfeer, lekker eten en dat tegen een goede prijs. Onlangs hebben ze een verbouwing gehad en het ziet er echt tegenwoordig nog beter uit!

3. RESTAURANT

Nastrium

Dit was een lastige want ik heb eigenlijk twee favorieten, Nastrium en Rozario vind ik namelijk beiden super goed. Ik dineer regelmatig en graag bij deze twee restaurants. Maar in dit geval kies ik toch voor Nastrium want ik vind dat deze wel wat meer aandacht verdiend!

4. EVENEMENT

De Markt

Gewoon top! Lekker verse ingrediënten kopen voor als ik thuis ga koken.  Er hangt ook altijd een goede sfeer op de markt, ouderwetse gezelligheid!

5. CULTUUR

Het Speelhuis

Absoluut Het Speelhuis, een prachtig gebouw met een divers aanbod van theater. Echt voor ieder wat wils!