Terug naar overzicht

Mooie kerstwensen zijn in vervulling gegaan

De kerstwensboom hing dit jaar weer vol wensen. Mooi om te zien hoeveel mensen een warm hart toedragen aan bekenden of onbekenden die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet. Ook dit jaar waren er veel wensen die voortkwamen uit de pandemie, het is voor velen een zwaar jaar geweest. Helmond Marketing liet en laat bijzondere wensen uitkomen.

Deze week mochten we vier wensen in vervulling laten gaan:

Een mooie tas voor de moeder van Dilana
Dilara wilde haar moeder graag verrassen met een speciaal cadeau. Ze zijn zelf niet in de gelegenheid geweest om kerst uitgebreid te vieren en daar wilde ze dit jaar iets aan doen. Een mooie tas, daar zou haar moeder erg blij mee zijn. En dat was ze zeker! Bij Miga Gifts mocht ze een mooie tas uitzoeken. Dolgelukkig liep het stel naar buiten.

Knutselspulletjes en een knuffel
Mevrouw Bael past vaak op haar achterkleinkind waar ze een speciale band mee heeft. Ondanks het feit dat ze haar niet veel kan geven, komt de kleine meid erg graag bij haar spelen. Daarom wil mevrouw Bael haar achterkleinkind graag verrassen met nieuw speelgoed. Bij speelgoedwinkel 3 Vosjes heeft ze een paar prachtcadeaus uitgezocht, zoals een knuffel, knutselspulletjes en een setje om insecten te bestuderen.

Mantelzorgster Anne verdient een Rituals pakket
Hilde Leenders stuurde twee wensen in. Een voor haar vriendin Anne die al jaren mantelzorgster is voor haar moeder en twee tantes. Ze regelt alles voor hen, brengt ze overal naartoe en organiseert uitstapjes. Kortom: ze is onmisbaar voor de drie dames van 80+. Anne werd verrast met een lekker geurend pakket van Rituals.

Franka en haar man kunnen lekker sneukelen
Franka is de buurvrouw van Hilde. De man van Franka heeft niet aangeboren hersenletsel na een ongeluk op het werk. Alles staat nu in het teken van zijn herstel. De buurvrouw doet het allemaal met liefde, maar soms is het best zwaar. Daarom krijgt ze een sneukelpakket met lekkers van Il Borgo, Noot aan de Man en Kroon en Kurk, waar ze samen van kunnen genieten.